Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Με τραγούδια και χορούς έκοψαν την πίτα τους οι Γυναίκες των Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Το γλέντησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών  που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα "Γέφυρα"

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Θεσπιών, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην ταβέρνα "Γέφυρα"όχι μόνο για να κόψουν την πίτα τους, αλλά  να  χορέψουν και να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Πριν την κοπή, τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Αλέκα Κασκάνη και ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού π. Αλέξανδρος.
Την εκδήλωση όπως κατέγραψε το Permisospress,άνοιξε το χορευτικό του Συλλόγου, κερδίζοντας το «ζεστό» χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Ακολούθησε πλούσιο γλέντι, με τραγούδι και χορό, υπό τους ήχους των κ.κ. Ράπτη και Μάκη Λιβαδείτη, με τους παρευρισκομένους να αποδεικνύονται δεινοί χορευτές.
Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης,ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Μαλέσης,ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Θεσπιών κ.κ. Χατζής,Παπαδομαρκάκης και  εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής
Χρόνια Πολλά και του χρόνου.

.






 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ