Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Επικηρύχθηκαν οι δολοφόνοι 40 σκυλιών με 5.000 ευρώ στο Κριεκούκι


Πολύ σοβαρή εξέλιξη ..Ο ΣΠΟΑΖΕ (Σύλλογος Προστασίας Οικόσιτων και Αδέσποτων Ζώων Ερυθρών) επικύρηξε τους δράστες η τον δράστη που ρίχνει φόλες στις Ερυθρές-Κριεκούκι με το ποσό των 5.000 ευρώ!!!Όπως τονίζει ο Σύλλογος τον τελευταίο μήνα έχουν θανατωθεί πάνω απο 40 σκυλιά και άγνωστος αριθμός γατών.Το θέμα
με τα αδέσποτα έχει απασχολήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την τοπική κοινωνία στο Κριεκούκι,όμως είναι απαράδεκτο αντί θεμιτών λύσεων κάποιοι να προκαλούν τον θάνατο με τέτοιο φρικτό τρόπο στα ζώα.

Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες ώρες στην επίσημη σελίδα του ΣΠΟΑΖΕ στο facebook..

Σ Π Ο Α Ζ Ε Ερυθρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΕΠΙΚΗΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Η ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ) ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ <<5000 ΕΥΡΩ>>
ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!

81 σχόλια:

  1. οι φόλες δεν είναι λύση.με τι καρδιά τα σκοτώνου.ας βρεθούν αλλες λύσεις εαν υπαρχει προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η εγκατάλειψη ζώου τιμωρείται και την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης.Δεν είναι μόνο το κράτος υπεύθυνο και ας μην παπαγαλιζουμε ο,τι μας συμφέρει.

      Διαγραφή
  3. Η ευθύνη ανήκει σε κάθε νεόπλουτη κυρατσα που παίρνει σκυλιά για να το παίξει μούρη ή αγοράζει στο κάθε κακομαθημένο παιδί της κατοικίδιο, αγνοώντας ότι τα ζωάκια θέλουν φροντίδα και δεν είναι κούκλες.Επισης σε όσους δε στειρώνουν τα ζώα τους.Οι δήμοι δε μπορούν να καλύψουν την ανθρώπινη απερισκεψία.Και επιτέλους ας μάθουμε ότι η Αξιοπρεπής διαβίωση των ζώων είναι θέμα πολιτισμού.Δε ζούμε στο 1821.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sti thiva eine poli megalitero to problima alla o dimarxos den kani tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα φθηνή αντιπολίτευση!Στη Θήβα ο φιλοζωικός λειτουργεί καλά και με τα μέσα που διαθέτει,δεν έχουμε και τόσο μεγάλο πρόβλημα.Το πρόβλημα είστε εσείς οι απολίτιστοι που κατεβαίνετε από τα χωριά σας και θέλετε να θανατώσουν ολα ζώα για να βολταρετε και να κουτσομπολευετε ελεύθερα!Άντε να γίνετε άνθρωποι πρώτα και μετά συζητάμε.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΣΤΗ ΘΗΒΑ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ? ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΠΟΛΗ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΠΟΛΥΓΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Να τα βάλεις με αυτούς που παρατάνε τα ζώα γιατί τα βαρέθηκαν.Τα σκουπίδια είναι άλλο θέμα!Τα παράπονα σου σταζωα της ΔΕΠΟΔΑΘ που αντί να διατηρήσουν τους χωνευτους κάδους,τους αντικαθιστούν με πλαστικούς που βρωμάνε.

      Διαγραφή
  5. Δε φταίει για όλα ο δήμαρχος αλλά και οι πολίτες που εγκαταλείπουν τα ζώα τους,όταν αποφασίσουν ότι δεν τα θέλουν.Ας πάρουμε επιτέλους τις ευθύνες και εμείς οι πολίτες και ας αφήσουμε το δήμαρχο να κάνει τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποια είναι η δουλειά του δημάρχου; Να πηγαινει από τσιμπούσι σε τσιμπούσι; Αυτό ξερει να το κάμει καλα...

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο για το δήμαρχο αλλά εάν τον ψήφισες δεν δικαιούται να ομιλείς.

      Διαγραφή
  6. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ . ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα δηλητηριάσουμε ολα τα ζωάκια γιατι τώρα που καλοσυνεψε θέλετε να βγαίνετε τσάρκες.Να σας φάνε τα σκυλιά έτσι που τους φέρεστε και να το βουλώσετε.Τα σκυλιά δεν πέφτουν από τον ουρανό κάποια μοσχάρια σαν εσάς τα αγοράζουν και όταν τα Βαρέθουν τα πετάνε και μετά παραπονιούνται.

      Διαγραφή
  7. επιτρεπεται να επικηρυσσεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και επιτρέπεται και αν τον βρουν θα τιμωρηθεί με 30.00€για κάθε ζωάκι που σκότωσε το κτήνος.Το προβλέπει ο νόμος.Επισης κτήνη σαν αυτόν που δηλητηριάζει τα ζώα μπορεί να σκοτώσουν και άνθρωπο ή να κακοποιουν παιδιά. θελει προσοχή

      Διαγραφή
  8. τα αδέσποτα θέλουνε φροντίδα και περιποίηση γιατί τρώνε πολύ ξύλο και πέτρα έξω στους δρόμους. πρέπει να πάνε σε κάποιο ασφαλές μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για αυτό και δαγκώνουν και καλά κάνουν σε όσους τα πειράζουν.Ειναι η άμυνα τους.Βαλτε όλοι λίγο νερό να πίνουν και κροκέτες και μην τα ενοχλείτε.Γινετε πολιτισμένοι επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο...
      Ας μαζευτούμε λοιπόν όλοι οι απολίτιστοι : άποροι, άνεργοι, φτωχοί, πλούσιοι, φιλόζωοι και μη, για να αγοράσουμε κροκέτες προκειμένου αυτά τα κακόμοιρα, αδέσποτα σκυλάκια να μπορούν να ζήσουν όπως τους αξίζει. Δηλαδή σε ένα περιβάλλον όπου αυτά θα είναι πιο 《ψηλά》και από τους ανθρώπους. Αυτό είναι πολιτισμός !
      Ευχαριστούμε κύριε/α Πολιτισμένε/η που δημοσιεύεται τις έξυπνες ιδέες σας και βοηθάτε κι εμάς τους απολίτιστους να γίνουμε πολιτισμένοι.

      Διαγραφή
    2. Πέστα ρε,
      Που θέλει νερό και κροκέτες.
      Να τα πάρει στο σπίτι του κ να τα ταΐσει ο κ.Πολιτισμένος

      Διαγραφή
    3. Ο τροπος που φερεται ενας λαος στα ζωα δειχνει το επιπεδο του.Ταδε εφη ο Γκαντι και το τι λετε εσεις οι αγραμματοι ουδολως με απασχολει.

      Διαγραφή
    4. Αγράμματος είσαι και φαίνεσαι...
      Και αφού δεν σε απασχολεί και αναφέρεις τον Γκάντι, φίλε μου, πορεύσου με την ιδεολογία του ακτιβιστή και μην τρως το χρόνο σου με εμάς τους αγράμματους...

      Διαγραφή
    5. Οχι θα αφησω τους αγραμματους σαν και του λογου σου να μου επιβληθουν.Αντε βοσκα κανα γιδι στο μαντρι σου

      Διαγραφή
    6. Επειδή τρώω τον χρόνο μου με ένα τέρας μορφώσεως σαν και του λόγου σου, θα πάω στο 《μαντρί》μου και θα βοσκίσω τις αίγες μου...

      Διαγραφή
    7. Και καλα θα κανεις απο το να γραφεις ξεπερασμενες ιδεες που ανιστοιχουν στην εποχη των σπηλαιων.Εχουν αλλαξει τα πραγματα και κανε και κανενα ταξιδακι στην Ευρωπη να δεις πως φαιρεται ο αξιοπρεπης κοσμος στα ζωα.

      Διαγραφή
  10. καλά κάνουν και δαγκώνουν? τότε καλά κάνουν και τα μπολιάζουν. όποιος τον δαγκώσει ένας σκύλος πρέπει αυτός προηγουμένως να το έχει πειράξει πρώτος? για μην μας προκαλείς άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 30.000€Θα το πληρωσεις το ζωο αγραμματε καιεχει και κρυφες καμερες και σε πιανουν!Ακου μπολιαζουν που ζεις ρε χωριαταρα?

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΗΒΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ.

      Διαγραφή
    3. Ολοιοι χωριατες στη Θηβα κουβαληθηκαν.Το οτι ζεις στη Θηβα δε λεει κατι,την αγραμματοσυνη του χωριου σου κουβαλας

      Διαγραφή
    4. Αγράμματος είσαι και φαίνεσαι. και άμα δεις τον κριεκουκαίο πες του να έρθει και καμιά βόλτα και στην πόλη μας.

      Διαγραφή
    5. Ναι θα του πω να ερθει να σε συναντησσει,να ανταλλαξετε αποψεις περι "πολιτισμου". Θα τον πιασουνε και θα βλαστημα την ωρα και τη στιγμη.Εαν θες να εχεις την ιδια μοιρα...

      Διαγραφή
  11. Γιατί αρχίζω και συμπαθώ αυτόν τον φουκαρά τον επικηρυγμένο? όχι σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ το μπόλιασμα αλλά πρέπει να του βάλω νερό και κροκέτα για να μην με δαγκώσει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και πρεπει,τον εαυτο σου προφυλασσεις.Εξαλλου εαν εχεις ταξιδεψει στο εξωτερικο,ακομη και στην Κωνσταντινουπολη ο Δημος εχει ειδικα δοχεια με νερο και τροφη για τα αδεσποτα.

      Διαγραφή
  12. Οι ανεργοι φτωχοι κακομοιροι ας εχουν αξιοπρεπεια και να φερονται πολιτισμενα στα ζωακια.Δε φταινε εκεινα για τα προβληματα του καθενος.Αν ειστε αγραμματοι,δεν εχετε βγει παραεξω μεινετε στα κωλοχωρια σας και τις ηλιθιες και απολιτιστες αντιληψεις σας μην τις περνατε στα παιδια σας.Εσεις που φωναζετε τωρα τα παρατησατε η δεν τα στειρωσατε.Βουλωστε το τωρα και μην παραπονιεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οποιος τον καρφωσει στην ασφαλεια δηλαδη θα παρει 5 χιλιαδες . δεν θα το εκανα ακομα και αν τον ηξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμςις ομως και ευτυχως ειμαστε πολλοι θα το κανουμε!!συ πιες κανενα τσιπουρο στο χωριουδακι σου,παρε καμια επιδοτησουλα και ασε τα ζωακια ησυχα.Εξαλλου μεχρι να φτασεις τον πολιτισμο τους πρεπει να περασουν αιωνες!

      Διαγραφή
  14. Εσεις απο Ερυθρες καταγγειλετε τον φονια γιατι ειναι ανανδρος οποιος τα βαζει με ζωα που δε μπορουν να αντιδρασουν να σου δωσουν σφαλιαρες.Η αμοιβη ειναι πολυ ικανοποιητικη.Καταγειλατε αμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στη θήβα όλα τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα σκατά . η μεγαλύτερη σκατούπολη και σκουπιδόπολη δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εδώ υπάρχουνε παιδιά που πεινάνε . νοσοκομείο , γηροκομεία , κοινωνικό παντοπωλείο τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιοπρέπεια κυρά μου!Επειδή υποφέρει η κοινωνία θα ξεσπάμε στα ζώα?Δε φταίνε αυτά για την κατάσταση αλλά τα ζώα που χρόνια ψηφίζατε.Αν σας βαστάει λοιπόν βάλτε τα με αυτούς.

      Διαγραφή
  17. Συγχωρεστε τον πασχα ερχεται δεν σκοτωσε και ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και διοχετευστε το πεντοχιλιαρο που σας περισσευει για κοινωφελη εργασια η στειρωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά μαρτυρειστε τον και τσεπωστε το πεντοχιλιαρο!Να πληρώσει για όσα έκανε και για να παραδειγματιζονται οι επιδοξοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα που να τον μαρτυρησουμε; Σημερα το πρωι ειδα εναν κτυπησε σκυλι με ξυλο εβγαλε αφρο. Σε ποια υπηρεσια να τον καταγγειλω;

      Διαγραφή
  20. Στον φιλοζωικο συλλογο η στην αστυνομια!!αν εχεις βγαλει καο φωτο ακομη καλυτερα.Θα βγαζει αυτος αφρο απο το στομα σε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν τονε χω βγαλει φωτο . κτυπησε τοσες φορες το σκυλο με το ξυλο ακομα και οταν αυτο εφυγε και ειπε οτι βρισκοταν σε αμυνα γιατι ο σκυλος του ριχτηκε πρωτος και οτι δεν θα του κανουνε τιποτα. μου ειπε οτι αμα του κανω καταγγελια θα μου κανει και αυτος για ψευδη καταγγελια γιατι δεν εχω μαρτυρες. σε αυτη τη περιπτωση τι γινετε. αν δεν το σκοτωσει θα εχει την ιδια ποινη ή επειδη το κτυπησε δεν τρεχει τιποτα. το σκυλι εβγαλε κατι ασπρο απο το στομα οσο το κτυπουσε.

      Διαγραφή
    2. το προηγουμενο σαββατο πεθανε και αλλο σκυλι στο μοσχοποδι την ωρα που εκανε περπατημα με τη γυναικα που το αφησε λιγο αυτο πηγε μεσα στα χορτα κατι εφαγε εκανε εμετο και μετα απο λιγο πεθανε και το εθαψε καπου εκει κοντα στο χωμα. υπαρχει καποιος στο μοσχοποδι που το δηλητηριαζη εχουνε γινει και αλλες αναφορες αλλα ποιος να ενδιαφερθη.

      Διαγραφή
    3. Εαν τον βγαλςις βιντεο την εβαψ! Φιλε!Το βιντεο ειναι αποδεικτικο στοιχειο και βγαλε και τον αριθμο αυτοκινητου του.Δε μπορει να κανεο τιποτα.Θα το πληρωσει 30.000ευρω το καθε ζωο.

      Διαγραφή
    4. σιγα μην κατσω να τον βγαζω φωτο και να τον τραβαω με καμερα. απαγορευεται να φωτογραφιζεις τους συναθρωπους σου χωρις την συναινεση τους. απο τη στιγμη που του επιτεθηκε πρωτα το ζωο καλα του εκανε να υπερασπισει τον εαυτο του. δεν φερει καμια ευθυνη βρισκεται σε κατασταση νομιμης αμυνας.

      Διαγραφή
    5. Κάνεις λάθος,τα ζώα δεν επιτίθενται αν δεν τα ενοχλήσεις.Δεν πειράζει τον έχω εγώ υπόψιν και η μαρτυρία σου καταγράφηκε εδώ όποτε μη βρεθεί μπροστά μου.Και το χτύπημα ζώου τιμωρείται με πέντε χιλιάδες ευρώ.Μια χαρά επιτρέπεται να φωτογραφίζεις συνανθρώπους σου όταν διαπράττουν ποινικά αδικήματα και η κακοποίηση είναι αδίκημα και τιμωρείται αυστηρότατα.

      Διαγραφή
    6. ta pente ta diloni stin eforia opios to martusisi?

      Διαγραφή
    7. Μαρτυρα τον εσυ και θα τα βρουμε

      Διαγραφή
    8. me pion ua diapragmatefto? eime apo alvania

      Διαγραφή
    9. Αγραμματος εισαι σιγουρα ειτε αλβανος εισαι ειτε χωριαταρας.

      Διαγραφή
    10. xaxaxaxaxa me exete kani na skaso sta gelia simera me ta sxolia.

      Διαγραφή
    11. Εμείς να δεις πως σκαμε στα γέλια με αγράμματα χωριατοπούλα που τα δουλευουμε

      Διαγραφή
  21. Εγώ παιδιά επιμένω να τον συγχωρέσουμε. Μεγάλη Τρίτη σήμερα έρχεται το Άγιο Πάσχα. να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. εξάλλου και να τον πιάσουνε τι θα του κάνουνε? ή θα του δώσουνε μια μικρή ποινή με αναστολή ή θα τον πάνε σε κανένα ίδρυμα γιατί θα είναι άρρωστος. όσο για φραγκάκια μάλλον δεν θα έχει για τα προστίματα. Ανθρωπιά λοιπόν συγχώρεση και μια γενναία οικονομική ενίσχύση στο κοινωνικό παντοπωλείου του δήμου θηβαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατι στου παντοπωλειο του δημου θηβαιων ρε βλαμη?στον δημο μανδρας που εγινεη ιστορια

      Διαγραφή
    2. Δεν τον συγχωρεί ούτε ο θεός το καθίκι.Ασε όταν τον βρουν και πλακώσουν τα κανάλια τι έχει να γίνει.Τα πρόστιμα των δικαστηρίων βεβαιώνονται στην εφορία και αν δεν τα πληρώσεις σου παίρνουν ο,τι έχεις και δεν έχεις.Εσυ που ίσως τον ξέρεις μάρτυρα τον και τα πέντε χιλιάρικα σωστά στο παντοπωλείο,αφού Ξεχειλίζει από ανθρωπιά.

      Διαγραφή
  22. τουλάχιστον να τα μαζεύουνε μετά να μην μυρίζουνε. δεν με ενδιαφέρουνε οι διαφορές φιλόζωων και μη με ενδιαφέρει όταν κάνω το περπάτημά μου να μην μυρίζουνε. κοιτάω μόνο τον εαυτό μου κανέναν άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και εμεις την παρτη μας κοιταμε και αν ψωφησεις δε μας νοιαζει,θα ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειναι σιγουρο πως πεθαναν απο φολα και οχι παραδειγμτος χαριν απο παθολογικα αιτια σφηκες φιδια η τσιμπουρια? εγινε νεκροψια στα κουφαρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η βλακεοα παει συννεφο εδω μεσα+αμορφωσια+χωριατιλα!Σαραντα ζωα μεσα σε ενα μηνα πεθαναν απο φιδια?Απο ιδρυμα βγηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην με προσβαλης σε παρακαλω την αποψη μου ειπα. Το απογευμα ενα σκυλι στο μοσχοποδι το δαγκοσε φιδι και ψοφησε.

      Διαγραφή
    2. Εσένα γιατί δε σε δάγκωσε?

      Διαγραφή
    3. Γιατι εγω εχω μυαλο.

      Διαγραφή
    4. Φαίνεται!Καμία οκα εχεις

      Διαγραφή
  26. Εχω καλα νεα για το καθικι που σκοτωνει σκυλια.Ανοιγουν τα στοματα σιγα σιγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ .

      Διαγραφή
    2. Ρουφιανια για οποιον σκοτωνει δεν υπαρχει.Μπραβο στα στοματα που ανοιγουν

      Διαγραφή
    3. και αν δεν εχει ο φουκαρας να πληρώσει το προστιμο τι γινετε? Γιατι 40 σκυλια με 30 χιλιαδες το κομματι μονο εφοπλιστης σημερα θα μπορουσε να διαθεσει.

      Διαγραφή
    4. Του παιρνουν το σπιτάκι του τα χωράφια του και ο,τι έχει αλλιώς στην φυλακή να σαπισει

      Διαγραφή
  27. πάντως τώρα που βγήκα στη πιάτσα μια βόλτα είδα πάρα πολλά άτομα άντρες και γυναίκες να κραδαίνουνε ξύλο και να κάνουνε βάδην και με το πρώτο που έβλεπαν έναν κόπρο φώναζαν ουστ κουνώντας απειλητικά το ξύλο. σαν δεν ντρέπονται οι χωριάτες αντί να τους βάλουνε νερό και κροκέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σένα γιατί δε σου ρίχνουνε μια φόλα να τα τεντώσεις με τέτοια χωριατομυαλα.Ειπαμε τράβα να βοσκήσεις κάνα βόδι και όταν γίνεις άνθρωπος κατέβα σε πολιτισμένη πολη

      Διαγραφή
  28. Γιατι δεν τα δινετε στην Δαφνη Ερυθρων την μεγαλη ομαδα της περιοχης που περναει δυσκολες ωρες? επιτρεπεται να τρωει εννια γκολ απο το Υπατο? βοηθηστε την ομαδα αφου εχετε λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν τα δίνουμε σε σένα να αγοράσεις κανένα τόνο μυαλό που σου λείπει.

      Διαγραφή
    2. βλαμη δεν ειναι ετσι..αλλο το ενα κ αλλο το αλλο μην τα μπερδευεις

      Διαγραφή
  29. εχχεεχεεε τι γινεται εδω μεσα....φωτια εχουν παρει τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όσοι κακοποιούν ζώα είναι σχεδόν σίγουρο ότι κακοποιούν ανθρώπους.Καταγγειλτε τους έχουν ψυχική νόσο.Επισης ποιος εγγυάται ότι δε θα αφανίσουν ο,τι τους φέρνει αντίσταση,όταν σκοτώνουν με τόση ευκολία?Τιμωρείστε τους αμείλικτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗρεμΑ ΒΛαμη μπερδευεσε δεν ειναι δουλεια μΣ να τιμωρουμαι το κΟσμο

      Διαγραφή
  31. Ήρεμα εσύ γιδοβοσκε.Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως βολεύουν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ