Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Κατακλυσμός στη Μάνδρα -Εκλεισε η Εθνική οδός και τα διόδια Ελευσίνας

Λίγο μετά τις 17:30 άνοιξε η μία λωρίδα της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα η κίνηση διεξάγεται κανονικά. Επίσης, υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία από το ύψος του Δαφνίου έως τα διυλιστήρια.
Σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός καθώς στην περιοχή της Μάνδρας άρχισε πάλι να βρέχει και οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.

Αυτή τη στιγμή βρέχει καταρρακτωδώς στην περιοχή της Μάνδρας και η Τροχαία αναγκάστηκε να κλείσει την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Μαγούλας, καθώς τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο 29ο χιλιόμετρο μπλόκαραν από λάσπες και φερτά υλικά. Παράλληλα έχουν κλείσει και τα διόδια Ελευσίνας στην κατεύθυνση προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει κλήσεις στην Αστυνομία, για εγκλωβισμένους οδηγούς κάτω από τη γέφυρα στη Μαγούλα.

Βίντεο απο την Μάνδρα που έχει μετατραπεί σε ένα απέρνατο ποτάμι.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό, εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στην εθνική οδό. Οι ουρές των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων εκτείνονται για χιλιόμετρα και φτάνουν μέχρι το Δαφνί.

Η Τροχαία  στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας, εκτρέπει τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο, πάλι πίσω προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο 33ο χιλιόμετρο, έως τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Επίσης, έκλεισαν οι έξοδοι της Αττικής Οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα, ενώ η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις σε αυτές τις περιοχές.

Βίντεο απο την παλαιά Εθνική Οδό που παραμένει κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ