Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας λόγω τροχαίου


Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας λόγω τροχαίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στον κόμβο του Μαρτίνου.
Σε παρακαμπτηρίους οδούς της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας υποχρεώνονται οι οδηγοί που κατευθύνονται αυτή την ώρα προς την πρωτεύουσα ενώ πρόβλημα υπάρχει και στο άλλο ρεύμα. Πριν λίγο σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 110ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη και νταλίκα που έχει ανατραπεί κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με συνέπεια να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων. Ήδη η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στον κόμβο του Μαρτίνου και οδηγεί τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Αθήνα από παρακαμπτηρίους μέχρι την περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Τα 4 χλμ φθάνουν οι ουρές
Περίπου τα 4 χιλιόμετρα φθάνουν οι ουρές στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, εξαιτίας της ανατροπής της νταλίκας.
Η κίνηση, και πριν το ατύχημα, ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.
Στο σημείο βρίσκονται Τροχαία και συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται την Ε.Ο. και καταβάλλουν προσπάθεια για την απομάκρυνση του οχήματος.
Φωτο από Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ