Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Στη Λιβαδειά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο ΑΔ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 21:00, σας προσκαλούμε στην ετήσια μας εκδήλωση στην Λιβαδειά ( Rodon Palace, 8ο Χλμ. Π.Ε. Οδού Λιβαδειάς – Κάστρου). Θα μας τιμήσει με την παρουσία του, ως Κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών & Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ.Άδωνις Γεωργιάδης.

10 σχόλια:

  1. Τρεχατε έρχεται ο ψυχασθενής μπουμπουκος! Όλα τα μουρλα στη ΝΔ μαζεύτηκαν!Δεν υπάρχει βλάκας που να μην τον περιμάζεψουν,αρκεί να πάρουν ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάς λείπει ο πολακης τον έχετε εσείς εκεί στο σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι τους χειροτερους τους έχετε εσείς! Γαλαζια Βλήμματα ολκής!

      Διαγραφή
    2. o Πολάκης είναι άντρας τα βάζει μ' αυτούς που δίνουν και παίρνουν μίζες και αποκαλύπτει ρεμούλες. Αυτός ο παρασάνταλος ο Άδωνις τι κάνει και τι έκανε;
      Με τους ακροδεξιούς που έμπλεξε η ΝΔ θα δει τ' αποτελέσματα σύντομα.

      Διαγραφή
  3. Θέλουμε πολακης Μεγάλο Οικονόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως θέλετε παιδεραστές τύπου Γεωργιάδη;Γιατί τους διαθέτετε και αυτούς!

      Διαγραφή
    2. Και κατινες τύπου Βούλτεψη διαθετετε!Και Βαρβιτσιώτηδες διαθέτετε και Κεφαλογιάννηδες που έχουν σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών έχετε χωρια τα μουρλα που εχετε μαζέψει!Αλήθεια ο Γεωργιάδης πήγαινε με αγοράκια το γνωρίζετε αυτό;Παιδεραστης και διεστραμμένος!

      Διαγραφή
  4. Αυτόν θα τον κρίνει η δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη τον καταδίκασε η δικαιοσυνη για ασελγεια σε δεκαπεντάχρονα αγοράκια στη Μολδαβία!Δεν το πήρες ειδηση η κάνεις ότι δεν το έμαθες όπως το βοθροκαναλο του Σκάι που απέκρυψε το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία που αναφερόταν σε αυτό!Δεξί χέρι του Κούλη ο Νίκος Γεωργιάδης,συμμαθητες και κολλητοί!Αυτό θα πει ηγέτης επιλέγει τους "καλύτερους" συνεργάτες.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ