Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ταγκαλέγκας: Απαράδεκτη η επίθεση της Δημάρχου Λεβαδέων στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη της Δημάρχου, να δημιουργήσει προεκλογικές εντυπώσειςδιαστρεβλώνοντας γεγονότα και διαβάλλοντας ανθρώπους και υπολήψεις, προερχόμενους από άλλους συνδυασμούς.
 Δυστυχώς γι’ αυτούς, η ομάδα μας, δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το παιχνίδι.
 Η μικροπολιτική και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ στην ατζέντα μας.
 Η απαράδεκτη επίθεση στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και υποψήφιο του συνδυασμού μας κ. Θανάση Καλογρηά, όπως και άλλα περιστατικά που κατά καιρούς ακούγονται και τα οποία συνειδητά αφήνουμε αναπάντητα, αφού βέβαια δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα, στοχεύουν στην διατάραξη του ήπιου προεκλογικού κλίματος που επικρατεί στην πόλη μας και δεν αρμόζουν στον πολιτισμένο τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, που οφείλουμε να δώσουμε.
 Η ομάδα μας, με την εν γένει παρουσία της θα συμβάλλει καταλυτικά στη διατήρηση του ήπιου κλίματος που απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Προοπτικής που κάνουμε με τους Δημότες.

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Γιάννη , μην περιμένεις από τους αριστεροστροφους φασιστες να έχουν πολιτικό πολιτισμό . Πλησιάζοντας προς τις εκλογές θα βρεθητε μπροστά και σε αλλά παρόμοια περιστατικά . Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και το στόμα σας κλειστό , μην πέσετε στο χαμηλό επίπεδο τους , έτσι κι αλλιώς μια παρένθεση ήταν όλοι τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει που οι ΓαλοζοΚΙΝΑΛΗΔΕΣ είχαν και επίπεδο,για αυτό βούλιαξαν τη χώρα και την οδήγησαν στην πτώχευση,και φυσικά καμία σχέση με φασισμό.Ο,τι σε βολεύει λες!Ευτυχώς μνήμη έχουμε και οι ψεύτιες σου καταρριπτονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν φασισμός το: θα κόψω το ρεύμα στην πλατεία αν δεν κατέβει το πανό της περιφέρειας , τότε τι είναι φασισμός ;;; Και για να μην μιλάμε μόνο για το παρελθόν , άσε την κα δήμαρχο να κάνει παιχνιδάκια και κωλααλαξιες με αυτήν που έβριζε πριν δυο χρόνια . Η αριστερά σε όλο της το μεγαλείο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως θυμάσαι ποιος πτώχευσε τη χώρα και την έβαλε στα μνημόνια;ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στο μεγαλείο τους!Και εχτεέ το θράσος να κουνάτε και το δαχτυλο αντί να το βουλωσετε

      Διαγραφή
  4. Ενώ η δεξιά μαζεύει κάτι ξεπεσμένα Πασοκια για να τρωγοπινουν παρέα! Κομματικό κράτος με μπλε και πράσινους κοκκους που κατάντησε η δεξιά!Να μαζεύει ΚΙΝΑΛΗΔΕΣ για να κυβερνήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ