Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Απάντηση Καλογρηά στη καταγγελία του Δήμου Λεβαδέων

Απάντηση Αθανασίου Καλογρηά, προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς προς αποκατάσταση της αλήθειας
Εχθές το πρωί 11 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 μου ζητήθηκε από το Δήμο Λεβαδέων μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, υλικό (1 φωτογραφία) από την εργασία του συμπολίτη μας δικηγόρου πρώην Δημάρχου Λεβαδέων κ. Αριστείδη Ρούσσαρη <<Εμπορικός Σύλλογος Λεβαδείας>> . Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία απάντησα ως όφειλα με την ιδιότητα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου ότι δεν έχω έγγραφη συναίνεση από τον κ. Ρούσσαρη για την παραχώρηση οποιοδήποτε υλικού με δεδομένου ότι διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα.
Έτσι ζήτησα την αποστολή έγγραφου εκ μέρος του Δήμου Λεβαδέων που να μου γνωστοποιεί τους λόγους παραχώρησης και χρήσης του εν λόγω υλικού, τονίζοντας στον υπεύθυνου τύπου την ολιγόωρη καθυστέρηση διότι θα έπρεπε να επικοινωνήσω με τον κ. Ρούσσαρη.
Κατόπιν επικοινώνησα με τον κο. Ρούσσαρη και παρέλαβα εγγραφή δήλωση του για την χρήση οποιουδήποτε έγγραφου ή φωτογραφικού υλικού, το οποίο βρίσκεται στα γραφεία του Ε.Σ. Στην συνέχεια επικοινώνησα με τον υπεύθυνο τύπου του Δήμου Λεβαδέων ο οποίος μου απάντησε ότι πλέον δεν ενδιαφέρονται για το εν λόγω φωτογραφικό υλικό.
Μετά λύπης μου βρίσκομαι καταγγελλόμενος για έλλειψη πνεύματος συνεργασίας και άσκηση λεκτικής βίας και απρεπής συμπεριφοράς θέλοντας και μόνο να τηρήσω τα νόμιμα και τις προβλεπόμενες διατάξεις του καταστατικού που υπηρετώ.
Συνεχίζοντας και μη θέλοντας να συμμετάσχω σε μια κόντρα η οποία δεν οδηγεί πουθενά, υπενθυμίζω ότι ως πρόεδρος του Ε.Σ. Λιβαδειάς υπηρετώ ως οφείλω με ήθος, σεβόμενος τη συνεργασία και δεν επιτρέπω σε οποιονδήποτε να προσπαθεί στο πρόσωπο το δικό μου να αμαυρώσει τα 120 χρόνια ιστορίας του Ε.Σ. Επισυνάπτουμε την επιστολή με την οποία ο κ. Ρούσσαρης επιτρέπει στον Δήμο Λεβαδέων την παραχώρηση και χρήση του εν λόγω υλικού. Κλείνοντας και επί της ευκαιρίας ευχαριστώ δημόσια τον κ. Ρούσσαρη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.
Μετά τιμής Αθανάσιος Καλογρηάς

2 σχόλια:

  1. Θανάση , μάλλον η κυρία ενοχλήθηκε που είσαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος . Σου εφιστώ την προσοχή γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες από την απερχομενη δήμαρχο. Εξαλλου έχει δείξει δείγματα γραφής στο πρόσφατο παρελθόν , όπως στην λευκή νύχτα πρόπερσι που ήθελε να κόψει το ρεύμα στην πλατεία , ποσό μάλλον τώρα που βλέπει ότι χάνει τις εκλογές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον είσαι τρελός ΚΙΝΑΛΗΣ για να νομίζεις ότι τις πασοκικες σου πρακτικες τις εφαρμοζουν και οι αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ