Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στη Λιβαδειά

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε χθες στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, με θέμα την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά κατά το χρονικό διάστημα 19-21 Ιουλίου 2019.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Λεβαδέων κ Αθανάσιος Αλεστάς,ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Καρβούνης Σωτήρης,από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) οι κύριοι Πριστούρης Παναγιώτης και Αλέξανδρος Τσιρακίδης και από πλευράς διοργάνωσης η κ.Νάντια Φάκα και ο κ. Γιάννης Παττές.
Ξεκινώντας ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Αλεστάς αφού ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ για την παρουσία τους, καλωσόρισε τους συνδιοργανωτές και τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την πόλη μας για την πραγματοποίηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας. Ο Δήμος Λεβαδέων ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Ομοσπονδίας, καθώς θεωρεί ότι το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός θα έχει ως αποτέλεσμα την προβολή της πόλης μας και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Τέλος κάλεσε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των αθλητών οι οποίοι θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους.
Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), κ. Παναγιώτης Πριστούρης αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τα ΜΜΕ που θα προβάλουν το γεγονός, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον που συνδυάζει πόλη και βουνό. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λεβαδέων για την στήριξη του, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Ιωάννη Περγαντά για την πολύτιμη βοήθειά του. Επισήμανε δε ότι στον αγώνα θα συμμετάσχουν πολλοί καταξιωμένοι αθλητές, καθώς και πρωταθλητές Ελλάδος που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα σε διεθνείς αγώνες και στους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Κατόπιν πήρε το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Ιωάννης Περγαντάς, ο οποίος θα είναι ο επίσημος ιατρός του αγώνα, σημειώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας τον Πανελλήνιο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας, ένα γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας που θα φέρει στον τόπο μας κορυφαίους αθλητές από όλη την χώρα. Προέτρεψε με τη σειρά μου τους πολίτες να έρθουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών. Ευχήθηκε τέλος, στους αθλητές να ευχαριστηθούν τον αγώνα και να τερματίσουν όλοι υγιείς.
Ο Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Αλέξανδρος Τσιρακίδης ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμο Λεβαδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την βοήθεια τους, υπογραμμίζοντας ότι στους αγώνες θα συμμετάσχουν 48 σωματεία και πάνω 230 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Σωτήρης Καρβούνης σημείωσε ότι η πολιτική της Δημοτικής Αρχής για τον Αθλητισμό κινήθηκε σε δύο πυλώνες, ο ένας ήταν η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και ο δεύτερος η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην πόλη, κάτι που πέτυχε με απόλυτη επιτυχία καθώς η Λιβαδειά κατάφερε να εγγραφεί στον αθλητικό χάρτη της χώρας με τη διοργάνωση σημαντικών πανελλήνιων και διεθνών αγώνων. Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τον κ. Περγαντά, ο οποίος στηρίζει το Δήμο σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις.
Η κ. Νάντια Φάκκα, Διευθύντρια Διοργάνωσης του αγώνα ευχαρίστησε τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ανέπτυξε το πρόγραμμα των αγώνων. Πρόσθεσε δε ότι 250 αθλητές συνοδευόμενοι από γονείς και φίλους θα βρίσκονται στην πόλη της Λιβαδειάς και φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους τις αναμνήσεις μιας όμορφης και φιλόξενης πόλης.
Τέλος ο κ. Γιάννης Παττές, Τεχνικός Διευθυντής του Πρωταθλήματος ανέπτυξε τις τεχνικές προδιαγραφές του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ