Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Περπατάμε στα Μνημεία της Θήβας

Δήμος Θηβαίων & Κοινότητα Θήβας: Δράση στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας!
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 10:30
«Ασφαλές περπάτημα – ασφαλής ποδηλασία», αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22/9), στην οποία ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει και φέτος μαζί με την Κοινότητα Θήβας, θέλοντας να ενεργοποιήσει τους πολίτες.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής, ο Δήμος και η Κοινότητα Θήβας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας (Σ.Χ.Ο.Π.) συνδιοργανώνουν περίπατο, με τίτλο “Μνημεία και Διαδρομές της Θήβας”, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 10:30, με εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία Θήβας και τερματισμό στο Μουσείο.
Η φετεινή ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΕΒΔΟΜΑΔΑΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ εστιάζει στο ασφαλές περπάτημα και την ποδηλασία και τα οφέλη που μπορεί να έχουν για την υγεία και  το περιβάλλον μας αλλά και  το υπόλοιπο του τραπεζικού μας λογαριασμού!
Οι ενεργοί τρόποι μεταφοράς, όπως το περπάτημα και η ποδηλασία είναι απαλλαγμένοι από εκπομπές ρύπων και συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας και της καρδιάς μας. Πόλεις που ευνοούν το περπάτημα και το ποδήλατο σε σχέση με τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης έχουν αποδειχθεί πιο ελκυστικές, με λιγότερη συμφόρηση και υψηλότερη ποιότητα ζωής. Έτσι αυτόν τον Σεπτέμβριο, γιατί να μην περπατήσουμε όλοι μαζί και να δούμε τα οφέλη για τον εαυτό μας;
Σημείωση: Σε περίπτωση βροχής η δράση δεν θα πραγματοποιηθεί και θα οριστεί νέα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ