Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Έπιασαν τον δραπέτη(ρομά) των δικαστηρίων της Θήβας

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη 20χρονου δραπέτη από τα δικαστήρια της Θήβας αποσκοπούσε η εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της διεύθυνσης Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον καταυλισμό του Πυρί.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος ΡΟΜΑ ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες και στον οποίο αποδίδεται επιτελικός ρόλος στις ληστρικές επιθέσεις στη γέφυρα του τρόμου, κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια των αστυνομικών κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Θήβας όπου και είχε μεταχθεί προκειμένου να δικαστεί.
Ο νεαρός ΡΟΜΑ εκμεταλλεύτηκε τα στενά της περιοχής και εξαφανίστηκε για περισσότερο από δύο ώρες.
Ο 20χρονος βρέθηκε και συνελήφθη τελικά σε αγροτικές κατοικίες στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Θήβας μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της απόδρασης.
Οι δύο αστυνομικοί που τον συνόδευαν στα δικαστήρια συνελήφθησαν και αφέθησαν ελευθέριοι με εντολή του εισαγγελέα για να συμμετέχουν στις έρευνες εντοπισμού του 20χρονου δραπέτη.

Ένορκη διοικητική εξέταση για τα αίτια της απόδρασης διέταξε ο Ταξίαρχος διευθυντής της Διεύθυνσης Βοιωτίας Νίκος Τρικαλίτης.
tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ