Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, ο επόμενος...λέτε να είναι από τη Θήβα


     Μετά από τον μεγάλο σάλο που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη «σιγή ασυρμάτου» στα συστημικά μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες) παραιτήθηκε ο  «άριστος» υφυπουργός Εξωτερικών που δήλωνε ψευδώς κάτοχος πτυχίου του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

    Μετά τις νέες αποκαλύψεις και για την επιχειρηματική του δράση αναγκάστηκε σε παραίτηση « με πόνο ψυχής» ενώ θα έπρεπε να τον είχε αποπέμψει άμεσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

   Μπορεί να μην υπήρξε πτυχίο και μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. Έχουμε, όμως, μια κυβέρνηση της «fake» αριστείας και της αναξιοκρατίας με δυνατό μεταπτυχιακό στην εξαπάτηση  των πολιτών.


ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

4 σχόλια:

  1. Διαδέχτηκαν εσάς, τους αληθινούς, τους αριστερούς χαβαλέδες!
    Έλεος πιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κομματικο κρατος καλα κρατει οι δήθεν σοβαροί γραβατωμενοι δεξιοί,ξεκινώντας και τηρώντας κατά γράμμα το σεμνά και ταπεινά του Καραμανλή,με αστυνομοκρατια και κοροϊδία για το λαό,Φιλιππινέζες των εφοπλιστών διορίζουν ο,τι βρουν!Ρίχνουν και κανένα ψιχουλακι στον λαό και τα καρβέλια τα τρωνε με τα φιλαράκια ,τους κεφαλαιούχους που τους έφεραν στην εξουσία.Ελεος πια με την κοροιδια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνομοκρατία!Οι ιδεοληψίες της Αριστεράς,που της αρέσει το μπάχαλο, η ανομία, τα πανεπιστήμια-γιάφκες και τόσα άλλα ωραία!Συνεχίστε έτσι και καλά το πάτε!Εύγε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεξιοχουντικες αντιλήψεις περί νόμου και τάξης!Τρομοκρατουμε τον λαό με πρόστιμα και ξύλο από τους μπατσους και όταν η ανομία αγγίζει τα φιλαράκια μας-εφοπλιστες κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.Ισονομια κατά τα λοιπά.Συνεχιστε έτσι νόμος και βία στους αδύναμους και υποκλίσεις στα φιλαράκια που σας ανέβασαν στην εξουσία.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ