Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ήττα-σοκ για το Ύπατο στην Αλίαρτο-Ισοπαλία ο Αμβρυσσέας Διστόμου

 Με την 5η αγωνιστική στον 3ο όμιλο συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής.

Ήττα-σοκ γνώρισε ο ΑΟ Υπάτου. Το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου έχασε στο γήπεδο του Αλιάρτου από τον ΠΟ Φήκης με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σκόνδρας με πέναλτι στο 37’.


Συνέχεια Εδώ

3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ 15 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΗΒΩΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ 3-0 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΗΚΗ. ΠΑΡΤΕ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτές οι μικρές ομάδες από Τρίκαλα είναι δύσκολες. πριν μερικά χρόνια επαιζαν και οι Θηβαρες με κάποιον Διγενή Νεοχωρίου Τρικάλων και επίσης έχασαν με το ιδιο σκορ. αποτέλεσμα υποβιβασμός και διάλυση . ευτυχώς βρέθηκαν δυο τρεις άνθρωποι και κράτησαν όρθια την ομάδα. χωρίς τη βοήθεια και τη συνδρομή του απλού φιλάθλου δεν μπορείς να κερδίσεις αυτά τα μικρά χωριά. οι ομάδες χρειάζονται μεγάλη στήριξη από το κόσμο. και κόσμο δυστυχως δεν βλέπουμε στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επ ευκαιρια που το ΥΠΑΤΟ φιλοξενηθηξε στο Δημο Αλιαρτου και στο γηπεδο της πολης γιατι δεν κανετε καποια συνεργασια με τον Παναλιαρτο πχ να παιρνει δανεικους παικτες η καποια χορηγια. νομιζω οτι ο Παναλιαρτος μονο να κερδισει εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ